Kompanija

INSTEL – Bijeljina je subsidiar INSTEL Grupacije koja je sa svojim poslovnim aktivnostima prisutna u većini zemalja Balkana i šire. U toku dugogodišnjeg poslovanja etablirala se kao pouzdan i kvalitetan partner svima sa kojima je imala poslovnu saradnju. Najprije u zahtijevnoj oblasti gradjevinskih radova i izgradnji objekata infrastrukture, primjenjujući novu kulturu poslovanja i visoke standarde. Od osnivanja do danas kompanija je prešla dug, uspješan razvojni put, što je rezultat kvalitetno osmišljene poslovne i investicione politike Kompanije. U našem poslovanju inkorporirali smo bitno strateško opredjeljenje da zadovoljimo zahtijeve i potrebe naših kupaca/potrošača, pratimo moderne trendove poslovanja i zahtijeve tržišta, te zaštitu interesa naših poslovnih partnera!

U narednom periodu fokus naših poslovnih aktivnosti koncentrisati će se na HEAVEN brand, prirodnu izvorsku vodu izuzetnog kvaliteta i blagotvornih osobina za ljudsko zdravlje i široku upotrebu. Proizvodni proces se odvija po savremenoj tehnologiji, pod stalnom kontrolom kvaliteta i ispravnosti u labarotoriji fabrike i refrentnih institucija u nasoj zemlji, vodeći računa da naši cijenjeni potrošači imaju visoko kvalitetan proizvod koji je siguran po njihovo zdravlje!

MISIJA Kompanije INSTEL je prepoznavanje i zadovoljavanje potreba potrošača kroz stalni razvoj naših proizvoda i usluga, zatim i informativna edukacija potrošača, kao i širenje svijesti o kulturi konzumiranja te kvalitetu, nutricionističkoj vrijednosti i zdravstvenim blagodetima prirodne izvorske vode.

Naša poslovna VIZIJA je da permanentnim radom i poslovnim aktivnostima, pored postojećih poslovnih aktivnosti Kompanije, postanemo značajan proizvodjač prirodne izvorske vode, prepoznatljiv brend na tržištu prirodnih izvorskih voda, u svakom pogledu atraktivan našim cijenjenim potrošačima na domaćem tržištu, zemljama u okruženju i na tržištima zemalja u koje izvozimo.

U toku su aktivnosti na realizaciji plasmana HEAVEN vode na domaćem tržistu Republike Srpske i BiH, kako bismo je učinili široko dostupnom našim cijenjenim potrošačima. Imamo ozbiljne planove i u pogledu izvoznih aktivnosti, i već smo u fazi pripreme poslovnih aranžmana sa zemljama u okruženju: Srbija, Crna Gora, Makedonija..U Srbiji je već u toku otvaranje kompanije HEAVEN kako bismo adekvatno realizovali naše ozbiljne planove na tom tržistu.

Takodje smo u pregovorima za izvoz HEAVEN prirodne izvorske vode u Rusiju i zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza, zatim Švajcarsku, te u nekim arapskim zemljama..jer su se uvjerili da imamo visoko kvalitetan proizvod, proizveden koristeći savremenu tehnologiju uz primjenu visokih standarada u pogledu ispravnosti i sigurnosti proizvoda!

Ovu kratku prezentaciju završit ćemo našim sloganom koji i jeste naš motiv i imperativ:

HEAVEN prirodna izvorska voda „Novi izvor zdravlja!“ Pa u zdravlje i živjeli!

Sertifikati