Rajska Voda

Novi izvor zdravlja

Prirodna izvorska voda HEAVEN potiče iz planinskog područja te ekološki potpuno čiste i zaštićene sredine, a proizvodni pogon/punionica se nalazi neposredno pored izvora!

HEAVEN voda sadrži izuzetno izbalansiran mineralni sastav. Njen sastav karakterišu: kalcijum, magnezijum, kalijum, veoma mali sadržaj natrijuma i hlorida, te sadrži hidrokarbonate, selen i druge mikro-elemente korisne za sintezu enzima i pospješenje metabolizma u organizmu. Posebna odlika HEAVEN vode jeste da ima velike količine rastvorenog kiseonika od 11.26 mg/Lit. i takva koncentracija pospješuje sadržaj kiseonika u krvotoku i njegovu razmjenu u tijelu.

Zbog svog diuretskog dejstva veoma je pogodna za osobe sa srčanim oboljenjima i hipertenzijom! Mogu je koristiti populacije svih uzrasta i starosne dobi, od beba i male djece do osoba u dubokoj starosti!

HEAVEN prirodna izvorska voda spada u red blago alkalnih voda, sa pH vrijednošću 7.38 što je u nivou optimalne vrijednosti za ljudsko tijelo i daje joj kvalitativni index 90 (u skali 1-100). Takodje sadrži nizak nivo Natrijuma od 1.1 mg/Lit, što je u skladu sa kategorizacijom i preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o niskom sadržaju natrijuma u visoko-kvalitetnim prirodnim vodama. HEAVEN voda se može slobodno preporučivati i koristiti kao suplement u dijetetskim programima za smanjenje tjelesne težine. Odlikuje se izuzetnom mikro-bioloskom čistoćom. Flašira se u prirodnom obliku bez dodavanja ugljen-dioksida. Prema balneološkoj klasifikaciji pripada ljekovitim vodama.

Proizvodni proces i flaširanje se odvija prema aseptičkoj (sterilnoj) tehnologiji punjenja gdje su onemogućeni bilo kakvi vanjski uticaji, zadržavajući vrhunski kvalitet vode, te u pogledu sigurnosti za ljudsku upotrebu. Fabrika je izvršila implementaciju i licenciranje za HACCP sistem, s krajnjim ciljem da potrošači koji koriste našu prirodnu izvorsku vodu mogu biti bezbrižni za bezbijednost njihovog zdravlja!